Cesab stapelaar, type S215L

CESAB S215L
1450 kg Laadvermogen (kg)
5400 mm Maximale hefhoogte (mm)
24 Volt Batterij voltage (V)
225 Ah/5h Batterij capaciteit (Ah/5h)
Cesab S215L stapelaar met heffende steunpoten

Deze stapelaar is voorzien van heffende steunpoten en is daarom uitermate geschikt voor laden / lossen van vrachtwagens en voor het rijden op ongelijke vloeren.
Met de heffende steunpoten kan hij net zoals bij pallettrucks pallets verplaatsen van maximaal 2000 Kg tevens kan hij pallets van 1500 kg op hoogte wegzetten.
Deze stapelaar kan voorzien worden van diverse hefmasten met hefhoogtes tot en met 5400 mm. Het unieke 5-punts chassis biedt een uitstekende stabiliteit en controle, met name op hellingen en ongelijke ondergronden.
Deze stapelaar is standaard voorzien van een PIN-code toegangssysteem.De stapelaar is standaard voorzien van automatische uitschakeling.
Deze zorgt voor energiebesparing en ervoor dat de machine op een vooraf ingestelde tijd uitgeschakeld wordt waardoor de stapelaar niet door onbevoegde gebruikers gebruikt kan worden.De stapelaar is compact en door zijn ergonomische disselboom eenvoudig te bedienen.Hierdoor wordt het rijden van schades in krappe ruimtes voorkomen.
De stapelaar is voorzien van wisselstroom (AC) aandrijfmotoren. In combinatie met de voorprogrammeerbare rijregeling en CAN-BUS communicatie zorgen deze voor uitstekende rijeigenschappen van de stapelaar.
De benodigde energie haalt de stapelaar uit de accu met capaciteiten van 225 Ah tot 300 Ah.
De S200 serie is ook verkrijgbaar in breedspoor-versie of versie met heffende steunpoten verkrijgbaar, de breedspoorstapelaar heeft verbrede steunpoten die handeling mogelijk maakt van gesloten pallets.
De stapelaar met heffende steunpoten is geschikt voor het rijden over drempels, oneffen ondergrond of dubbele ladingen.

Op aanvraag

Op voorraad
CESAB Perfect View
De Cesab doorkijkmasten van de stapelaars zijn door zijn smalle mastprofielen zo ontworpen dat de bestuurder eenvoudig door de mast heen kan kijken. Hierdoor heeft de bestuurder een uitstekend zicht op de lading zowel op het grondniveau als tijdens het heffen. Dit verhoogd de veiligheid in het magazijn. Deze bovenstaande eigenschappen creeren het 'Cesab perfect view' concept.
CESAB Klik-Kruip System
Door twee keer kort met de "flipper"vooruit te schakelen, activeer men deze functie. "klik-Kruip" zorgt ervoor dat de stapelaar op kruipsnelheid kan rijden met de stuurarm volledig omhoog, of volledig omlaag. Hiermee kan de stapelaar zelfs in de meest krappe ruimtes zoals in een vrachtwagen of klein magazijn goed presteren.

Op zoek naar een oplossing voor stapelen in lage tot middelintensieve toepassingen? Onze Cesab S200 serie is ontworpen om de bestuurder moeiteloos en veilig te laten werken. Met een uitstekende zichtbaarheid door de mast en intuïtieve bediening, kan de truck bestuurd worden met de hendel in opwaartse positie voor een betere manoeuvreerbaarheid in kleine ruimtes.
Te huur vanaf Excl. BTW
€17.00 Per dag
Huurprijs vanaf €17.00 per dag bij een huurperiode van 1 maand of langer
Merk CESAB
Cesab serie S-200
Laadvermogen (kg) 1450 kg
Aandrijving Electrisch (traktiebatterijen)
Masttype Triplex Full Free Lift mast (TFFL)
Maximale hefhoogte (mm) 5400 mm
Hoogte (mm) 5.400
Hydraulische functies 1 hydraulische functie (heffen)
Hefsysteem Elektrisch
Vorklengte (mm) 1150 mm
Breedte over de vorkwielen (mm) 570 mm
Heffende steunpoten nee
Inrijhoogte (mm) 90
Batterij voltage (V) 24 Volt
Batterij capaciteit (Ah/5h) 225 Ah/5h
Wielen voorzijde (bedieningszijdig) Topthane aandrijfwiel
Wielen achterzijde Polyurethaan wielen
Kleur Groen
Materiaal Staal
Oppervlaktebehandeling Poedercoating
Producten vergelijken Filters Wissen