Cesab elektro pallettruck, type P322

CESAB P322
2200 kg Laadvermogen (kg)
Electrisch (traktiebatterijen) Aandrijving
24 Volt Batterij voltage (V)
400 Ah/5h Batterij capaciteit (Ah/5h)
veiligheidskeuring
Cesab pallettruck met platform type P322

De CESAB P322 is ontworpen voor het laden / lossen van vrachtwagens. De ideale machine voor rij-afstanden tot 100 meter. Voor deze lange afstanden is er een P322 beschikbaar met een rijsnelheid van zelfs 10 km/h.De elektropallettruck is voorzien van een ergonomische disselboom. In combinatie met de prettige bedienbare tiptoetsen is het een elektropallettruck waarmee makkelijk is te manouvreren.Deze elektropallettruck is standaard voorzien van een PIN-code toegangssysteem.Door dit PIN-code toegangssysteem herkent de machine wie hem bestuurt en activeert hij direct de vooraf geprogrameerde instelling.Deze pallettruck is tevens voorzien van automatische uitschakeling. Deze zorgt ervoor dat de machine op een vooraf ingestelde tijd uitgeschakeld wordt waardoor de pallettruck niet door onbevoegde gebruikers gebruikt kan worden.Bovendien biedt deze truck een verscheidenheid aan vork- en wielconfiguraties geschikt voor verschillende vorkuitvoeringen (bijvoorbeeld pallets, rolcontainers, halve pallets, enz.).De elektropallettruck is voorzien van wisselstroom (AC) aandrijfmotoren.In combinatie met de proportionele traploze snelheidsregeling en CAN-BUS communicatie zorgen deze voor uitstekende rijeigenschappen.Deze CAN-BUS technologie zorgt ook voor snelle en betrouwbare communicatie tussen de componenten en eenvoudige programmeerbaarheid.
De rijeigenschappen van de elektropallettruck kunnen worden aangepast aan uw voorkeuren en uw toepassing.

Op voorraad
Cesab Drive controle system
Een trend in de magazijnen is lage voorraden in combinatie met just in time delivery, goederen moeten altijd op de juiste tijd en plaats zijn wanneer dat nodig is. De huidige moderne gebruiker vereist pallettrucks met een hoge mate van betrouwbaarheid. De elektropallettrucks zijn daarom voorzien van Cesab Drive Controle System (CDCS). Deze traploze snelheidsregeling waarin vooraf o.a. acceleratie en reminstelling kan worden geprogrammeerd zorgt voor uitstekende rijeigenschappen. Deze rijeigenschappen zorgen voor betere manoeuvreerbaarheid van de pallettruck en vermindert het rijden van schades

CESAB Klik-Kruip System
Door twee keer kort met de "flipper"vooruit te schakelen, activeer men deze functie. "klik-Kruip" zorgt ervoor dat de elektropallettruck op kruipsnelheid kan rijden met de stuurarm volledig omhoog, of volledig omlaag. In combinatie met de opklapbare platform en de beugels kan de elektropallettruck zelfs in de meest krappe ruimtes zoals in een vrachtwagen of klein magazijn goed presteren.

De Cesab P322 elektrische pallettruck combineert een groot laadvermogen met een (opklapbaar) bestuurdersplatform en een uitzonderlijk compact ontwerp. Dit resulteert in een zeer wendbare serie elektrische pallettrucks met de kleinste draaicirkel inhun klasse - in combinatie met een maximale snelheid tot maar liefst 10 km/u voor een buitengewoon hoge productiviteit.
Te huur vanaf Excl. BTW
€12.00 Per dag
Huurprijs vanaf €12.00 per dag bij een huurperiode van 1 maand of langer
Cesab serie P-300
Merk CESAB
Laadvermogen (kg) 2200 kg
Breedte over de vorkwielen (mm) 550 mm
Vorklengte (mm) 1150 mm
Inrijhoogte (mm) 85
Hoogte (mm) 205
Hefsysteem Elektrisch
Hydraulische functies 1 hydraulische functie (heffen)
Aandrijving Electrisch (traktiebatterijen)
Materiaal Staal
Batterij voltage (V) 24 Volt
Batterij capaciteit (Ah/5h) 400 Ah/5h
Wielen voorzijde (bedieningszijdig) Topthane aandrijfwiel
Wielen achterzijde Polyurethaan wielen
Kleur Groen
Verpakkingseenheid Rijklaar
Oppervlaktebehandeling Poedercoating
Producten vergelijken Filters Wissen