Cesab elektro pallettruck, type P216

CESAB P216
1600 kg Laadvermogen (kg)
Electrisch (traktiebatterijen) Aandrijving
24 Volt Batterij voltage (V)
225 Ah/5h Batterij capaciteit (Ah/5h)
veiligheidskeuring
Cesab P216 betrouwbaar en robuust

De Cesab P216 is een elektropallettruck voor medium intensieve toepassingen.Deze compacte elektropallettruck wordt voornamelijk gebruikt waar de ruimte beperkt is zoals in magazijn, vrachtwagen of in een winkel.
De elektropallettruck is voorzien van een ergonomische disselboom. In combinatie met de prettige bedienbare tiptoetsen is het een elektropallettruck waarmee makkelijk is te manouvreren. Deze elektropallettruck is standaard voorzien van een PIN-code toegangssysteem.
Door dit PIN-code toegangssysteem herkent de machine wie hem bestuurt en activeert hij direct de vooraf geprogrameerde instelling.
Deze pallettruck is tevens voorzien van automatische uitschakeling. Deze zorgt ervoor dat demachine op een vooraf ingestelde tijd uitgeschakeld wordt waardoor de
pallettruck niet door onbevoegde gebruikers gebruikt kan worden.
De elektropallettruck is voorzien van wisselstroom (AC) aandrijfmotoren.In combinatie met de proportionele traploze snelheidsregeling en CAN-BUS communicatie zorgen deze voor uitstekende rijeigenschappen.
Deze CAN-BUS technologie zorgt ook voor snelle en betrouwbare communicatie tussen de componeneten en eenvoudige programmeerbaarheid.
De rijeigenschappen van de elektropallettruck kunnen worden aangepast aan uw voorkeuren en uw toepassing.
De opbouw van het chassis van de P216 begint al op 35 mm vanaf de grond en buigt van de voeten van de gebruiker af, waardoor een perfecte balans gevonden wordt tussen bescherming van de voeten en het garanderen van comfort en veiligheid met de truck. Optioneel is de machine uit te voeren met een rubberen rand onderaan het chassis waardoor de machine ook eenvoudig door molgoten kan rijden en daarin niet vast komt te zitten.

Op voorraad
Cesab Drive controle system
Een trend in de magazijnen is lage voorraden in combinatie met just in time delivery, goederen moeten altijd op de juiste tijd en plaats zijn wanneer dat nodig is. De huidige moderne gebruiker vereist pallettrucks met een hoge mate van betrouwbaarheid. De elektropallettrucks zijn daarom voorzien van Cesab Drive Controle System (CDCS). Deze traploze snelheidsregeling waarin vooraf o.a. acceleratie en reminstelling kan worden geprogrammeerd zorgt voor uitstekende rijeigenschappen. Deze rijeigenschappen zorgen voor betere manoeuvreerbaarheid van de pallettruck en vermindert het rijden van schades

CESAB Klik-Kruip System
Door twee keer kort met de "flipper"vooruit te schakelen, activeer men deze functie. "klik-Kruip" zorgt ervoor dat de elektropallettruck op kruipsnelheid kan rijden met de stuurarm volledig omhoog, of volledig omlaag. Hiermee kan de elektropallettruck zelfs in de meest krappe ruimtes zoals in een vrachtwagen of klein magazijn goed presteren.

U zoekt een eenvoudig te gebruiken oplossing voor allerlei soorten toepassingen? Ontworpen voor gebruiksgemak en met een ergonomische stuurarm met pincode toegangsysteem en vingertipbediening.
€ 6.329,51 € 5.231,00
Te huur vanaf Excl. BTW
€9.00 Per dag
Huurprijs vanaf €9.00 per dag bij een huurperiode van 1 maand of langer
Cesab serie P-200
Merk CESAB
Laadvermogen (kg) 1600 kg
Breedte over de vorkwielen (mm) 550 mm
Vorklengte (mm) 1150 mm
Inrijhoogte (mm) 85
Hoogte (mm) 205
Hefsysteem Elektrisch
Hydraulische functies 1 hydraulische functie (heffen)
Aandrijving Electrisch (traktiebatterijen)
Materiaal Staal
Batterij voltage (V) 24 Volt
Batterij capaciteit (Ah/5h) 225 Ah/5h
Wielen voorzijde (bedieningszijdig) Topthane aandrijfwiel
Wielen achterzijde Polyurethaan, enkele montage
Kleur Groen
Verpakkingseenheid Rijklaar
Oppervlaktebehandeling Poedercoating
Producten vergelijken Filters Wissen