Cesab vorkheftruck, type M325H LPG

CESAB M325H LPG
Nieuw !
2500 kg Laadvermogen (kg)
LPG hydraulische hydrostaat Aandrijving
6970 mm Maximale hefhoogte (mm)
Cesab LPG vorkheftruck type M325H

De CESAB M325H is een LPG-vorkheftruck met hydrostatische aandrijving met een capaciteit van 2500 Kg dit is de lichtste uitvoering van deze range. Een Hydrostaat kent minder bewegende delen in de vorm van tandwielen en andere mechanische overbrengingen dan de hydrodynamische aandrijving in de meeste concurrerende heftrucks. De kracht van de hydrostaatmotor wordt dan ook via de verstelbare hydrauliekpomp rechtstreeks overgedragen aan olie, en die geeft deze power onverminderd krachtig door aan hydromotoren bij de aandrijfwielen. Dankzij de direct beschikbare kracht is de Cesab M300H serie dan ook zeer geschikt voor de behandeling van zware materialen, zoals in de steen-, beton- en aluminiumindustrie. Het onderhoudsarme aandrijfsysteem biedt hierbij extra pluspunten, want voor stoffige, vuile of vochtige omstandigheden deinst een Cesab hydrostaat nooit terug. De range omvat zes verschillende modellen met verschillende capaciteiten en drie verschillende chassislengten de capaciteiten zijn 1800, 2000, 2500, 3000 en 3500 Kg. De M300H serie heftrucks is voorzien van masten met IMD-technologie. Deze IMD technologie biedt samen met het speciale beschermdak een uitstekend zicht op de lading en de omgeving voor de bestuurder. De trucks zijn toonaangevend in de klasse, technologie en uitvoeringen.Zowel de LPG- als dieselmotoren zijn ontworpen om zo stil mogelijk te zijn, terwijl trillingen minimaal zijn. Welke motor u ook kiest, u kunt er zeker van zijn dat hij uitstekend zijn werk doet tijdens een lang en productief leven. De CESAB M300H wordt aangedreven door één van de betrouwbaarste motoren ter wereld, een Toyota krachtbron die zichzelf heeft bewezen tijdens jaren van testen en duizenden werkuren. Deze betrouwbare, schone verbrandings-motoren met een elektronischbrandstof-injectiesysteem behoren tot de meest efficiënte op de markt. Om ervoor te zorgen dat deze motoren blijven werken tijdens de zwaarste omstandigheden, zijn ze uitgerust met een high speed-ventilator voor een goede luchtinlaat, eenhydraulische oliekoeling en optioneel een lamellenradiator Ergonomie vormt het hart van de CESAB M300H's ontwerp. De volledig verstelbare stoel met zij- en lendesteunen,veel been ruimte en de verstelbare stuurkolom bieden elke bestuurder een ergonomische werkplek dit reduceerd de vermoeidheid en geeft minder fysieke belasting.

Op voorraad
Stabiliteit
Cesab ISD vermindert de risico’s van het omkantelen tijdens het draaien en keren, zonder hiermee de productiviteit te beïnvloeden. Wanneer een truck instabiel raakt tijdens het draaien, zal de achteras van de truck direct worden vastgezet door de Swing Lock Cylinder. Dit verkleint de kans op het zijdelings kantelen van de truck. Het systeem grijpt sneller in dan de meest ervaren bestuurder en voorziet de truck van uitstekende stabiliteit. Dit alles zorgt ervoor dat de gebruiker is beschermd tegen ongelukken en dat de truck schadevrij blijft

Snelheid verminderen bij het maken van bochten
Wanneer ISD opmerkt dat de stuursnelheid en rijsnelheid te hoog ligt, zal de truck automatisch de rijsnelheid verminderen om de veiligheid te garanderen. De gebruiker zal overruled worden door het systeem om de truck met alle wielen op de grond te houden en de lading stabiel te houden. Het voorkomen van incidenten vergroot de veiligheid van de gebruiker en zijn omgeving en zorgt ervoor dat de truck uitstekend blijft presteren.

Controle op het neigen van de mast
ISD beschermt zowel de lading als de truck tegen het voorover kantelen. De functie ''Mast front tilt angle control'' houdt de hoogte van de lading en de positie van de mast in de gaten. Indien nodig zal het systeem de kantelhoek van de mast beperken, zodat zowel de bestuurder als de lading beschermt wordt. Dit alles zal bijdragen aan het verminderen van ongevallen en schade aan de truck en/of zijn omgeving voorkomen.
Controle op de neigsnelheid van de mast
Wanneer de mast met lading te snel naar achteren wordt gepositioneerd zal de kans op ongevallen toenemen. De veiligheid van de bestuurder, de lading en de truck komen in het geding. De optie '' Mast rear tilt speed control'' neemt mogelijke risico factoren waar en zal de snelheid van de neiging automatisch worden aangepast. De lading zal veilig in de juiste positie komen, waarna men de werkzaamheden kan vervolgen.

Het automatisch levellen van de vork
Het aanpassen van de vork naar horizontaal niveau kost vaak wat tijd. Door gebruik te maken van ISD fork levelling control * (*alleen in combinatie met fingertip of joystick bediening) zal dit door middel van een druk op de knop automatisch in zijn nulstand worden gebracht. Dit maakt het werk van de bestuurder veiliger en efficiënter, zeker wanneer de lading op grote hoogte verplaatst moet worden. Het automatisch levellen van de vork bespaart tijd, verhoogd de productiviteit en zal u kosten besparen.

Actieve stuur synchronisatie
Het elimineren van hydraulische stuurspeling helpt de bestuurder veiliger en efficiënter te werken. De ISD active steering synchroniser zorgt voor deze eliminatie door het stuur automatisch uit te lijnen met de positie van de wielen. Zo werken de bestuurders ergonomisch verantwoord en weten zij altijd in welke richting de truck zich verplaatst. Dit systeem draagt ook weer bij aan een veilige en productieve werkomgeving.
U zoekt een heftruck met verbrandingsmotor en hydrostatische aandrijving die zowel productief als betrouwbaar is? De Cesab M325H biedt stabiliteit en productiviteit tijdens lichte tot zware toepassingen buitenshuis.
Te huur vanaf Excl. BTW
€25.00 Per dag
Huurprijs vanaf €25.00 per dag bij een huurperiode van 1 maand of langer
Maximale hefhoogte (mm) 6970 mm
Promotielabel Nieuw !
Merk CESAB
Cesab serie M-300H
Laadvermogen (kg) 2500 kg
Aandrijving LPG hydraulische hydrostaat
Masttype Triplex Full Free Lift mast (TFFL)
Hydraulische functies 3 hydraulische functies aangesloten (heffen, neigen en sideshift)
Hefsysteem Normale hefslag
Hoogte (mm) 6.970
Vorklengte (mm) 1150 mm
Breedte over de vorken (mm) verstelbaar
Wielen voorzijde (bedieningszijdig) Massief rubber banden (SE)
Wielen achterzijde Massief rubber banden (SE)
Kleur Groen
Materiaal Staal
Oppervlaktebehandeling Poedercoating
Producten vergelijken Filters Wissen