Cesab vorkheftruck, type M325 DIESEL

CESAB M325 DIESEL
rood3
2500 kg Laadvermogen (kg)
Diesel automaat Aandrijving
6970 mm Maximale hefhoogte (mm)
Cesab Diesel vorkheftruck type M325

De CESAB M325 is een Diesel-vorkheftruck met koppelomvormer (automaat) met een capaciteit van 2500 Kg dit is de lichtste uitvoering van deze range. De range omvat zes verschillende modellen met verschillende capaciteiten en drie verschillende chassislengten de capaciteiten zijn 1500, 1800, 2000, 2500, 3000 en 3500 Kg.De M300 serie heftrucks is voorzien van masten met IMD-technologie. Deze IMD technologie biedt samen met het speciale beschermdak een uitstekend zicht op de lading en de omgeving voor de bestuurder. De trucks zijn toonaangevend in de klasse, technologie en uitvoeringen.Zowel de LPG- als dieselmotoren zijn ontworpen om zo stil mogelijk te zijn, terwijl trillingen minimaal zijn. Welke motor u ook kiest, u kunt er zeker van zijn dat hij uitstekend zijn werk doet tijdens een lang en productief leven. De CESAB M300 wordt aangedreven door één van de betrouwbaarste motoren ter wereld, een Toyota krachtbron die zichzelf heeft bewezen tijdens jaren van testen en duizenden werkuren. Deze betrouwbare, schone verbrandings-motoren met een elektronischbrandstof-injectiesysteem behoren tot de meest efficiënte op de markt. Om ervoor te zorgen dat deze motoren blijven werken tijdens de zwaarste omstandigheden, zijn ze uitgerust met een high speed-ventilator voor een goede luchtinlaat, eenhydraulische oliekoeling en optioneel een lamellenradiator Ergonomie vormt het hart van de CESAB M300's ontwerp. De volledig verstelbare stoel met zij- en lendesteunen,veel beenruimte en de verstelbare stuurkolom bieden elke bestuurder een ergonomische werkplek dit reduceerd de vermoeidheid en geeft minder fysieke belasting.

Op voorraad
Beschermkooi en cabines
De CESAB M300 heeft een ruim en comfortabel beschermkooi. De beschermkooi (OHG) van de CESAB M300 zijn allemaal geproduceerd met het CESAB "vlinderprofiel". Dit dunne profiel verhoogt het zicht rondom de machine wat zeer belangrijk is voor de veiligheid. De heftruck is aan beide zijden te betreden met behulp van de lage en brede opstaptrede. De opstaptrede is voorzien van een duurzame antislipmetalen trede die voorkomt dat de bestuurder onder natte of vochtige omstandigheden uitglijdt. Een grote en comfortabele handgreep links aan de voorkant van de beschermkooi biedt een gemakkelijke en veilige toegang tot de bestuurderscompartiment. Door dit speciale profiel sluiten ook de deuren van de optionele stalen cabine perfect en zal er geen koude lucht of stof binnendringen in het bestuurderscompartiment. De standaardhoogte van de OHG is afhankelijk van het model 2080 mm of 2180 mm. De OHG van de CESAB M300 kan worden voorzien met verschillende soorten cabines: bijvoorbeeld voor-, boven-, achterpanelen, canvas cabine of compleet stalen cabine. Bij een compleet stalen cabine zijn de zij- en achterruiten van gehard glas dit verhoogt de veiligheid van de chauffeur. Het glas in de voorruit is gelamineerd dit verkleint de kans dat de ruit versplintert bij eventuele breuk.
Toyota diesel- en LPG-motoren
De CESAB M300-serie wordt aangedreven door krachtige en betrouwbare industriële Toyota-motoren deze zijn speciaal ontworpen voor vorkheftrucks en industriële toepassingen. Deze industriele motoren zorgen voor een hoog koppel bij een laag motortoerental (tpm) Alle motoren die in de CESAB M300 serie zijn gemonteerd voldoen volgens de Fase IIIA-normen en alle huidige EU emissievoorschriften. Het elektronisch gestuurde brandstofsysteem zorgt ervoor dat de juiste hoeveelheid stroom wordt geleverd wanneer nodig. De Toyota-motoren die in de M300-serie zijn gemonteerd zijn allemaal voorzien van een elektronische besturing van het brandstofsysteem, de type motoren zijn alsvolgt: • Toyota 1DZ-III Diesel • Toyota 4Y LPG
U zoekt een heftruck met verbrandingsmotor die zowel productief als betrouwbaar is ? De Cesab M315 biedt stabiliteit en productiviteit tijdens lichte tot zware toepassingen buitenshuis.
Te huur vanaf Excl. BTW
€25.00 Per dag
Huurprijs vanaf €25.00 per dag bij een huurperiode van 1 maand of langer
Maximale hefhoogte (mm) 6970 mm
Promotielabel rood3
Merk CESAB
Cesab serie M-300
Laadvermogen (kg) 2500 kg
Aandrijving Diesel automaat
Masttype Triplex Full Free Lift mast (TFFL)
Hydraulische functies 3 hydraulische functies aangesloten (heffen, neigen en sideshift)
Hefsysteem Normale hefslag
Hoogte (mm) 6.970
Vorklengte (mm) 1150 mm
Breedte over de vorken (mm) verstelbaar
Wielen voorzijde (bedieningszijdig) Massief rubber banden (SE)
Wielen achterzijde Massief rubber banden (SE)
Kleur Groen
Materiaal Staal
Oppervlaktebehandeling Poedercoating
Producten vergelijken Filters Wissen