• Rob Breukers, Breukersheftrucks
  • Monique Breukers, Breukersheftrucks
Vragen? Bel 0541 - 51 73 67

CESAB heavylift pompwagen, breed

CE300 1150X685

Bekijk de uitgebreide specificaties
Koop dit product
Excl. BTW: € 1.350,00 Incl. BTW: € 1.633,50
Add Items to Cart

CESAB heavylift pompwagen, breed

Uitgebreide productinformatie

Robuust, wendbaar, duurzaam en onderhoudsvriendelijk

De Cesab 230 serie handpallettrucks zijn geschikt voor horizontaal pallettransport zoals het laden/lossen van vrachtwagens en het orderverzamelen. Met heftcapaciteiten tot 3 ton kunnen deze veelzijdige handpallettrucks worden aangepast aan verschillende wensen met betrekking tot intern transport, waaronder gebruik in corrosieve en hygiënische omgevingen. Doordat ze minimaal vijf keer langer mee gaan dan andere merken in werkcyclustests, bieden de CESAB 230 serie pallettrucks een lange levensduur, een hoog gebruikersgemak en lage exploitatiekosten.
Poederlak en automatisch lassen garanderen een hoge en gelijkmatige kwaliteit. Het CESAB Lowering control (CLC) maakt het mogelijk ook zware lasten gecontroleerd en soepel te laten dalen. Een hoogwaardig druklager zorgt voor een lage stuurweerstand en een lange levensduur. Smeernippels op draaiende delen maakt doelmatig onderhoud mogelijk. Combinatie van snelheffing en instelbare overbelastingsbeveiliging is mogelijk..

De CESAB handpallettruck is de universele handpallettruck die perfect is voor het verplaatsen van zware lasten. Deze sterke, veelzijdige truck is tevens verkrijgbaar met hefvermogens van 2300 kg en 3000 kg. Het lassen door robots en het machinaal poedercoaten leveren een hoogwaardige gladde afwerking, terwijl smeerbare assen u verzekeren van een lange levensduur.
De CESAB CE Q-modellen met Quickkift (snelhefhydraulica) is de ideale truck voor intensieve toepassingen. Door middel van het snelhefsysteem bereiken de vorklepels bij de eerste slag van d pomp de pallet en tillen de pallet op met de tweede slag. Dankzij het speciale daalventiel is het mogelijk om breekbare goederen bijzonder rustig en gedoseerd neer te zetten. Dit draagt bij aan een betere ergonomie en verhoogd de productiviteit. Voor beide modellen kunnen samenstelling en ontwerp op maat op aanvraag bekeken worden. Er is een groot scala aan chassisafmetingen verkrijgbaar.
Synoniemen : handpallettruck, pallettruck , pompwagen, pompkar,palletkar , pompfiets , handpompwagen , handtruck .

Detail informatie

Aanvullende Informatie

Merk CESAB
Aandrijving Handmatig rijdend
Laadvermogen (kg) 3000 kg
Vorklengte (mm) 1150
Breedte over de vorken (mm) 685
Inrijhoogte (mm) 85 (standaard)
Hydraulische functies 1 (heffen)
Hefsysteem Normale hefslag
Wieluitvoering Nylon
Wielen achterzijde Nylon (tandem)
Kleur Groen
Uitvoering Staal
Oppervlaktebehandeling Poedercoating
Hoogte (mm) 200
Batterij voltage (V) manueel
Cesab serie Nee
Sku CE300 1150X685
Url

Download hier de technische produktbeschrijving

Even geduld...

{{var product.name}} Is aan uw winkelwagen toegevoegd