• Rob Breukers, Breukersheftrucks
  • Monique Breukers, Breukersheftrucks
Vragen? Bel 0541 - 51 73 67

Cesab elektro pallettruck, type P220

CESAB P220

Pallettruck

Meelopende uitvoering voor inzet in o.a.kantoor, detailhandel, drukkerij of vergelijkbaar bedrijf

Capaciteit 2000 kg
6 km/u rijsnelheid
Pincode inlogsysteem
Opslagvakken op de bovenzijde met 'safe drain'
voorzien van 10 programeerbare rijprogramma's
tot 100 verschillende pincode's uitbreidbaar
wordt geleverd met energiezuinige Hoogfrequent lader
Energiezuinig: instelbare tijd tot slaapstand
Energiezuinig: instelbare tijd voor logdown


Meer informatie?

Bezoek ons Email 055 542 75 45
Bekijk de uitgebreide specificaties
Add Items to Cart

Cesab elektro pallettruck, type P220

Meer Views

Dit is mogelijk ook interessant voor u

U heeft wellicht ook interesse in de volgende product(en):

Extra opties & gerelateerde artikelen

Uitgebreide productinformatie

Cesab elektro pallettruck, Type P200

De Cesab P220 is een van de modellen van de compleet nieuwe serie Cesab elektrische pallettrucks voor meeloop toepassingen. De Cesab palletwagens zijn zijn compact, makkelijk in gebruik en uitgerust met AC motoren.Het ronde ontwerp en de 5 wielen zorgen ervoor dat de truck comfortabel en veilig werkt.
De positie en de lengte van de stuurarm geven het beste overzicht en veiligheid voor de gebruiker. De vorkpunten zijn zichtbaar vanaf de normale gebruikspositie wat betekent dat de truck veilig en zeker gestuurd kan worden, zelfs door onervaren gebruikers. Cesab powerdrive zorgt voor een soepele, progressieve reactie op de commando's van de gebruiker. De ergonomische stuurarm is gemakkelijk en prettig in gebruik, met tiptoetsen voor heffen en dalen en een eenvoudige bediening voor voor- en achteruit.

CESAB Drive Control System

De trucks zijn voorzien van CESAB Drive Control System (CDCS), wat betekent dat ze uitstekende acceleratie en remeigenschappen hebben door CAN-bus techologie en AC wisselstroom. Hierdoor rijden de trucks nog makkelijker in krappe ruimtes. De programmeerbare rijeigenschappen bieden een nog betere aanpassing voor de bestuurder en omgeving. Acceleratie, topsnelheid en reminstellingen zijn volledig programmeerbaar naar gelang de toepassing en bestuurders. Door het gebruik van PIN-codes herkent de truck wie hem bestuurt en activeert direct de voorgeprogrammeerde instellingen. De truck kan met één druk op de optionele schildpadknop, de snelheid verlagen. De truck is uitgerust met AC motoren die minder slijtagegevoelige onderdelen en bewegende kabels hebben dan vergelijkbare DC-motoren. Veel bussen en geleidingen in de truck zijn gemaakt van een composietmateriaal met Teflon-coating waardoor de gebruiksduur wordt verlengd en smeren niet meer nodig is. Afgedichte connectoren, contactvrije schakelaars, lekvrije hydraulische aansluitingen en CAB-bus bekabeling dragen bij aan een maximale duurzaamheid.

CESAB onderling verbonden zwenkwielen

Alle trucks hebben het vijfwiel-concept, voorzien van onderling verbonden zwenkwielen, voor optimale stabiliteit. Dit maakt het rijden op hellingen eenvoudiger en veiliger. De zwenkwielen draaien binnen de behuizing van de truck en leveren zo extra veiligheid voor bestuurder en lading.

CESAB Klik-Kruip System

Dankzij de ergonomische handgreep waarvan de bedieningselementen makkelijk te gebruiken zijn, heeft de bestuurder uitstekend controle over de machine.In combinatie met de Klik-Kruip functie wordt hiermee verzekerd dat de truck zelfs in de meest krappe ruimtes goed presteert. Deze functie zorgt ervoor dat de truck bestuurbaar is met de stuurarm volledig omhoog, of volledig omlaag. Dit is ideaal in krappe ruimtes zoals in een vrachtwagen of klein magazijn.

Toyota Produktion System & ISO 14001

Onze trucks worden gebouwd volgens het Toyota Production Systeem, welke erop gericht is om verspilling, zaken die geen toegevoegde waarde leveren te elimineren. Door deze ælean manufacturingÆ gaat de kwaliteit van het produkt omhoog, en de kosten omlaag. Onze trucks worden geproduceerd in een fabriek die gecertificeerd is volgens ISO 14001, waardoor een minimale impact op het milieu gegarandeerd is. Dezelfde certificerings standaard eisen wij ook van al onze toeleveranciers.

Detail informatie

Aanvullende Informatie

Merk CESAB
Aandrijving Electrisch (tractie )
Laadvermogen (kg) 2000 kg
Vorklengte (mm) Nee
Breedte over de vorken (mm) Nee
Inrijhoogte (mm) Nee
Hydraulische functies 1 (heffen)
Hefsysteem Elektrisch
Wieluitvoering Topthane aandrijfwiel
Wielen achterzijde Polyurethaan
Kleur Groen
Uitvoering Staal
Oppervlaktebehandeling Poedercoating
Hoogte (mm) 205
Batterij voltage (V) 24 Volt
Cesab serie P-200
Sku CESAB P220
Url

Download hier de technische produktbeschrijving

Even geduld...

{{var product.name}} Is aan uw winkelwagen toegevoegd